Customer Relationship Manager (Netherlands)

Rotterdam, South Holland, Netherlands · Commercial · CH278

Description

Met het hoofdkantoor in de UK (Londen), regionale vestigingen in Europa en Azië en 250 medewerkers zijn wij wereldwijde leverancier en marktleider op het gebied van nautische kaarten en boekwerken.

Aangenaam wij zijn ChartCo, professionals die vooroplopen in innovatie en als geen ander weten met welke uitdagingen de maritieme sector te maken heeft: het beheren en voldoen aan de constant veranderende regelgeving en de transitie naar het digitale tijdperk. De specialisten bij ChartCo dagen de business uit, komen met nieuwe ideeën en weten deze om te zetten in toonaangevende oplossingen voor onze klanten.Requirements

Voor ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven Customer Relationship Manager.

Als Customer Relationship Manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Hierbij ga je je klanten ontzorgen en weet je hen, op basis van jouw commerciële gedrevenheid en doorzettingsvermogen, te enthousiasmeren om hun digitale productportfolio bij ChartCo uit te breiden.

Wat ga je doen in de rol van Customer Relationship Manager?

Na een gedegen inwerkperiode kom je te werken in een klein team waarbij je werkzaamheden bestaan uit:

Wat breng jij mee?


Benefits

What’s in it for you?


Solliciteren voor de functie van Customer Relationship Manager.

Is jouw interesse in deze functie gewekt en wil je graag kennismaken om te zien of er een wederzijdse match is? Dan ontvangen we graag je CV inclusief motivatie. Voor verdere vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Derwort (HR) via telefoonnummer 010 820 9439 of Rivanny Troenokarso (head of sales Benelux) via telefoonnummer 010 820 9432

Waarom ChartCo?

ChartCo heeft een rijke historie (opgericht in 1940 in hartje Londen) als het gaat om het leveren van nautische kaarten en boekwerken aan schepen. Ruim 12.000 schepen maken gebruik van één van onze services, hierbij kunnen wij de grootste rederijen tot onze klantenkring rekenen. We zitten niet stil, blijven onszelf verbeteren en staan aan de vooravond om onszelf te ontwikkelen tot een volwaardig softwarehouse met ons unieke platform, OneOcean, dat de concurrentie nog verder achter ons laat.

Wij beschouwen werken bij ChartCo als serious fun waarbij we gedreven en resultaatgericht te werk gaan maar waar er ook ruimte is voor ontspanning zoals bijvoorbeeld kerstviering in Londen en het meedoen aan de Harbour Run. Stap jij aan boord en word je deelgenoot van onze reis?

Apply for this job